Sabtu, 01 Okt 2022
  • SELAMAT DATANG di SMP Negeri 2 Sentani Kabupaten Jayapura

Diterbitkan : - Kategori : Sekolah

English Version.

Praise of gratitude to God Almighty for his love and abundance so that the Website of SMP Negeri 2 Sentani can be published . One of the goals of this website is to create an information facility that is also integrated with the school information system that can be used by our school residents in implementing teaching and learning activities in this digital era. We also as educators for public services for the sons and daughters of Indonesia in the easternmost region answer every need for information by utilizing existing information technology facilities.

We hope that this facility can provide benefits to all parties, especially information related to education, science and information about SMP Negeri 2 Sentani . Inputs and suggestions from various parties for the development of this website both for information, appearance, content and quality of the website are expected. Hopefully this will be of use to students and teachers as a source of information and learning resources.

God bless.

Indonesia Version.

Pujian syukur kepada Tuhan Yang Maha Kuasa atas kasih dan limpahannya sehingga Website SMP Negeri 2 Sentani dapat di publikasi. Salah satu tujuan dari website ini adalah untuk membuat suatu sarana informasi yang juga terintegrasi dengan sistem informasi sekolah yang dapat digunakan oleh warga sekolah kami dalam pelaksanan kegiatan belajar dan mengajar di masa digital ini. Kami juga selaku pendidik untuk pelayanan publik bagi putera puteri indonesia diwilayah paling timur ini menjawab setiap kebutuhan informasi dengan memanfaatkan sarana teknologi informasi yang ada.

Besar harapan kami sarana ini dapat memberi manfaat bagi semua pihak, terutama informasi yang berhubungan dengan pendidikan, ilmu pengetahuan dan informasi seputar SMP Negeri 2 Sentani. Masukan dan saran dari berbagai pihak untuk pengembangan website ini baik informasi, tampilan, isi dan mutu website sangat di harapkan, Semoga bermaanfaat oleh siswa dan guru sebagai sumber informasi dan sumber belajar.

Tuhan memberkati.

Kelasina Yanggroseray, S.Pd